viernes, 16 de septiembre de 2011

Activitats organitzades per Laertes per aquest darrer cap de setmana de La Setmana del llibre en Català

Bon dia! Des de Laertes hem preparat dues activitats, una per dissabte i una altra per diumenge. Us hi esperem!



DISSABTE, a les 19.30 fins a les 20.00: l'aventura de traduir Gargantua i Pantagruel, amb Miquel-Àngel Sánchez Férriz, Anne Bats i Josep Pedrals.



L’any 1985 Miquel-Àngel Sánchez Férriz enllestia la traducció de Gargantua i Pantagruel per l’editorial MOLU. L’any 2011 Emili Olcina enllestia la seva versió per Laertes Editorial. Qui conegui una mica l’obra mestra de Rabelais sabrà que aquests dos traductors han fet una feina titànica, heroica. Tenim el plaer de tenir-los junts en una taula per explicar als lectors els secrets i les anècdotes que amaguen cada una de les pàgines d’aquesta obra. La traductora francesa Annie Bats i el poeta Josep Pedrals remataran la xerrada llegint fragments de l’obra tant en francès com en català.


DIUMENGE, a les 11.30h fins a les 12.00h: La història del POUM, amb Pelai Pagès.

Fins el 25 de setembre podeu visitar al Museu d’Història de Catalunya la interessant exposició sobre els 75 anys del P.O.U.M. Laertes sempre ha tingut un interès especial en mantenir viva la memòria dels milicians i l’experiència revolucionària que el POUM va suposar. Pelai Pagès parlarà del POUM i del seu líder més carismàtic, el malaguanyat Andreu Nin.

US HI ESPEREM!!

No hay comentarios: