lunes, 1 de octubre de 2007

Novetat editorial; Empremtes en la neu, de Francesc Bononad


Empremtes en la neu
—Francesc Bononad—

Fitxa tècnica

matèria: Literatura
col·lecció: laertes català, 32
isbn: 978-84-7584-605-7
pàgs: 107
pvp: 12.05€ / 12,50 €

Potser sigui aquest llibre un autèntic cas d'artefacte literari on l'assaig, la filosofia, la poesia, la fotografia i la narrativa curta formen un volum coherent com ho són les petjades fermes que s'enfonsen en la neu. Aquestes empremtes dibuixen un camí que menarà al lector a llocs ignots, a establir un diàleg intern amb si mateix i el llibre. Que no ens confongui la joventut del seu autor; el risc, la qualitat i un ús exquisit del llenguatge es trobaran en cadascuna de les pàgines del llibre. No es pot dir mai, però potser tenim a les mans la primera obra d'un gran autor. No ho sabrem si no ens endinsem en la seva lectura. De moment, emperò, no estarà de més donar-li una oportunitat a aquesta nova veu que beu de moltes veus; Kafka, Auster, Monterroso, Sòria, Melville, Hawthorne, Camus...


Així que passin i frueixin d'aquests relats i d'aquestes fotografies -oftalmocontes-, de lectura i visió a voltes plaent, a voltes claustrofòbica, intrigant, punyent i sorprenent.


Francesc Bononad
(Tavernes de la Valldigna, País Valencià, 1977) és llicenciat en filosofia per la Universitat de València Estudi General. Seus són els textos que conformen la part escrita d'aquestes Empremtes en la neu.

Isa Cogollos
(Gandia, País Valencià, 1975) i Mireia Peris (Benifairó de la Valldigna, País Valencià, 1979) aporten el seu ull fotogràfic a l'obra.

Aquí podeu llegir un dels relats que conformen el llibre.No hay comentarios: