miércoles, 20 de marzo de 2013

SESSIÓ DOBLE
ACTUACIÓ I PRESENTACIÓ DEL GRUP MUSICAL “ELS LLUMS DE COLORS”
+
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL MERCADER DE FELICIDAD”


Es presenten en societat dues propostes culturals ben diferents. D’una banda, el llibre El mercader de felicidad de l'autor barceloní Xavier Alcober. De l'altra, el grup Els llums de colors, el projecte musical del bateria lleidatà Xavier León.

L'acte es realitzarà el dia 23 de març de 2013 a les 20h al Bar Bon-Aire (C./ Bonaire 14, Lleida). Entrada gratuïta.

EL MERCADER DE FELICIDAD
Aquesta novel·la repta al lector a reflexionar sobre la felicitat des d’una perspectiva original. L'autor aborda el tema de la felicitat des d'un enfocament aparentment distant a la matèria com és el model de la cadena de valor. La història d'intriga atrapa fins al final, tot desenvolupant un model d’estratègia emocional. Reinterpreta aspectes transcendentals i dóna llum a noves i interessants propostes per a l’individu.

Xavier Alcober és enginyer i té experiència en direcció i gestió empresarial.

El llibre ha estat publicat per la Editorial Laertes i s'han dut a terme diverses presentacions a Barcelona i Madrid que han comptat amb la col·laboració de persones rellevants del mon cultural.

http://elmercaderdefelicidad.com | http://laertes.es

ELS LLUMS DE COLORS
Xavier León (veu, bateria, teclats i cançons), Roc Domingo (baix), Miquel Florensa (guitarra) i Pablo Sánchez (guitarra) ens oferiran un concert de presentació en format acústic on es podran escoltar les cançons incloses a l’EP a més d'altres temes propis i versions.

Xavier León es dedica a la docència de la música i col·labora amb diferents bandes musicals de la ciutat, també forma part del projecte Planeta Bateria.

http://elsllumsdecolors.net

No hay comentarios: