lunes, 5 de septiembre de 2011

Editorial LAERTES a la SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ (del 9 al 18 de setembre)



Enguany tenim el goig d’anunciar-vos que ens trobareu a la Setmana del Llibre en Català (Parc de la Ciutadella, del 9 al 18 de setembre), amb gran part del nostre catàleg i l’exposició i venta de L’Arcà, la nostra històrica col•lecció de narrativa fantàstica, que ja compta amb 87 títols.

Ens podreu trobar a la caseta número 22 i també a l’espai ROTONDA DE LA PARAULA perquè hem organitzat tres xerrades que esperem que siguin del vostre interès:

DIA 10 DE SETEMBRE, 13.00 a 13.30h: El minotaure i el seu laberint.



A partir del llibre Laberints. Llocs, textos, imatges, films, de Ramon Espelt (Laertes editorial) i Minotaure, de Friedrich Dürrenmatt (LaBreu edicions), us proposem un viatge a través d’aquests dos mites que configuren la nostra cultura, de la mà de Ramon Espelt i Ignasi Pàmies.


DIA 17 DE SETEMBRE, 19.30 a 20.00h: L’aventura de traduir Gargantua i Pantagruel


L’any 1985 Miquel-Àngel Sánchez Férriz enllestia la traducció de Gargantua i Pantagruel per l’editorial MOLU. L’any 2011 Emili Olcina enllestia la seva versió per Laertes Editorial. Qui conegui una mica l’obra mestra de Rabelais sabrà que aquests dos traductors han fet una feina titànica, heroica. Tenim el plaer de tenir-los junts en una taula per explicar als lectors els secrets i les anècdotes que amaguen cada una de les pàgines d’aquesta obra. La traductora francesa Annie Bats i el poeta Josep Pedrals remataran la xerrada llegint fragments de l’obra tant en francès com en català.

DIA 18 DE SETEMBRE, 11.30h a 12.00: La història del POUM



Fins el 25 de setembre podeu visitar al Museu d’Història de Catalunya la interessant exposició sobre els 75 anys del P.O.U.M. Laertes sempre ha tingut un interès especial en mantenir viva la memòria dels milicians i l’experiència revolucionària que el POUM va suposar. Pelai Pagès parlarà del POUM i del seu líder més carismàtic, el malaguanyat Andreu Nin.

US HI ESPEREM!!

No hay comentarios: