viernes, 26 de junio de 2009

Un arbre anomenat Sherlock Holmes a Parets del Vallès

La biblioteca de can Butjosa organitza cada any una vetllada molt especial: la plantada d'arbres literaris, per dir-ho d'alguna manera.

Ens expliquen que:

El Bosc de Llibres es va inaugurar el 2005 amb motiu de l'Any del Llibre i la Lectura a Parets, seguint el projecte original d'El Bosque de los Libros promogut pel Pacto Andaluz por el Libro.

El Bosc de Llibres és un lloc on cada arbre plantat, duu amb ell una història personal d'agraïment cap a obres literàries que ens han ajudat a créixer i a transformar els nostres entorns, personals i comunitaris, i on es torna a la natura el que ella ens ha donat: el paper.

Aquest projecte va lligat al Pla de Lectura de la Biblioteca, que el 2004 va guanyar el premi a la millor iniciativa de foment de la lectura que atorga la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya.

Els infants, conjuntament amb els autors o altres persones en la seva representació, són els encarregats de plantar-los i durant l'any ells i les seves famílies es faran responsables de tenir-ne cura.

Els visitants del Bosc podran gaudir de la lectura d'aquests llibres in situ cada dimecres de tot l'estiu i esperem que ben aviat tot l'any, gràcies a la "Biblioteca mòbil", una caixa transparent que guarda del fred i la pluja els llibres plantats.


Doncs bé, aquest any els nens i nens tenen previst plantar un arbre de nom Les memòries de Sherlock Holmes, de Sir Arthur Conan Doyle.



Des de Laertes només podem desitjar-li llarga vida a aquest arbre que plantaran els nois i noies de Parets del vallés.

La plantada es farà demà 27 de juny, a les set de la tarda, al bosc dels llibres. Per a més informació, us podeu dirigir a:

Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa
Parets del Vallès
t. 93 562 23 53

No hay comentarios: