jueves, 13 de noviembre de 2014

NOVETAT / NOVEDAD:

DIARIO DEL CHULOPLAYA,
de Josep Roca


Sol, sexe i sangria 
Una hilarant novel·la en «catañol», «ínglis» i «doich» sobre un quillo 
a la Costa Brava de principis dels 1980.

A través de les aventures del «Nen» i del seu col·lega «El Berraco», ens endinsem en el submón dels caçadors de sexe que pul·lulen entorn del turisme de platja i discoteca a la Costa Brava de principis dels 1980. El Nen, latin lover vocacional, és, però, càndid, filosòfic i vulnerable, capaç com un nen veritable de meravellar-se del que veu i del que li succeeix. Al llarg de les seves memòries, alhora innocents i escabroses, i magistralment humorístiques, el Nen adquireix una densitat humana que el fa risiblement entranyable.

Josep Roca és creatiu i redactor publicitari. Ha publicat diverses novel·les: Això és Ràdio Pica, No me digas nada más i Potser (totes tres a Laertes), Levon y sus instantes, el llibre-objecte Cartas a chicas que bailan i la plaquette de poesia eròtica Sombras en sábanas de cristal, entre altres. I un centenar de contes eròtics a Playboy, Penthouse i Kiss Comix. 

Foto: «Costa Brava», de Xavier Miserachs. Archivo fotográfico del Centro de Arte Reina Sofía.


Sol, sexo y sangría
Una hilarante novela en "«catañol», «ínglis» y «doich» sobre un quillo 
en la Costa Brava de principios de los ochenta.

A través de las aventures del «Nen» y de su colega «El Berraco», nos adentramos en el submundo de los cazadores de sexo que pululan en torno al turismo de playa y discoteca de la Costa Brava a principios de los ochenta. El Nen, latin lover vocacional, es, pero, cándido, filosófico y vulnerable, capaz de maravillarse como un auténtico niño de lo que ve y de lo que le sucede. A lo largo de sus memorias, a la vez inocentes y escabrosas, y magistralmente humorísticas, el Nen adquiere una densidad humana que le hace risiblemente entrañable.

Josep Roca es creativo y redactor publicitario. Ha publicado diversas novelas: Això és Ràdio Pica, No me digas nada más y Potser (los tres en Laertes), Levon y sus instantes, el llibro-objeto Cartas a chicas que bailan y la plaquette de poesía erótica Sombras en sábanas de cristal, entre otros. Y un centenar de cuentos eróticos en Playboy, Penthouse y Kiss Comix. No hay comentarios: