lunes, 4 de junio de 2012

"Alternatives per augmentar la felicitat, en una novel·la. Xavier Alcober presenta el seu llibre a Lleida. [diari Segre]



Diari Segre. Més que ser feliç, l'important és descobrir com pots augmentar dia a dia la teua felicitat. Aquest és le missatge del llibre El mercader de felicidad (Laertes) que l'enginyer Xavier Alcober (Barcelona, 1965) va presentar ahir a la llibreria Abacus de Lleida. El volum, en forma de novel·la, narra la història de Carlos, un consultor d'empreses que veu com la vida li canvia després de la mort recent d'un amic i un accident de trànsit en què una jove resulta atropellada. intenta ajudar-la aplicant els seus coneixements professionals, que consisteixen a analitzar com les persones són capaces d'afegir més valor en cada una de les seues etapes de formació i així, alhora, aconseguir més felicitat.

L'autor va explicar que va basar "la idea de l'argument en la tesi de la cadena de valors de michael porter", però El mercader de felicidad no pretén ser un llibre d'autoajuda sinó que analitza i dóna pistes o alternatives per augmentar la felicitat". Alcober és enginyer i al llarg de la seua carrera professional ha exercit funcions de professor de tecnologia, direcció tècnica, comercia i gestió empresarial.

No hay comentarios: