miércoles, 1 de abril de 2009

La col·lecció L'Arcà està d'enhorabona!

I ho està per diversos motius. Ahir un espia de Laertes va poder comprobar que en Tutuola havia estat recomanat per una de les llibreries més virtuoses de la ciutat. Aquest és un bon motiu per estar content.

L'altre motiu per tirar coets és la magnífica ressenya de David Madueño sobre La finestra oberta de Saki, en el seu blog Llunàtic. Madueño és un vell amic de Laertes, i Laertes el saluda com a tal. Salut, David!

Un altre David, aquest cop en David Castillo, firmà fa ben poc la primera ressenya a la premsa escrita sobre El bevedor de vi de palma, del gran escriptor de culte Amos Tutuola.

Per reblar el clau, la bona gent de Vilaweb lletres dedica un espai a la ressurrecció de l'Arcà, col·lecció que reuneix a Saki i Tutuola i n'explica una mica la història, que s'inicia l'any 1983.

I per celebrar tot això, Laertes editorial i la galeria d'art Aimara es complauen a convidar-vos a Premià de Mar, on el traductor de Tutuola i Saki, el gran Emili Olcina, parlarà de l'obra del primer, i la bellíssima actriu de teatre Alba Pujols, que com tota la seva companyia ha estat reconeguda per l'execució de l'adaptació teatral de 2666, llegirà fragments escollits de l'al·lucinant El bevedor de vi de palma, aquest dissabte 4 d'abril a les 19.00.


Recordeu bé aquesta adreça: Galeria d'Art Aimara, C./ Jacint Verdaguer, 135, Premià de Mar, a les 19.00 del dissabte 4 d'abril.
Presentació d'El bevedor de vi de palma, a Premià!!

No hay comentarios: